Thuis

Xleisure Limited

China Xleisure Limited certificaten
China Xleisure Limited certificaten
Hun volkomen geschikte dekking! Na het werken met hen, leerden wij precies hoe en waar te om dekking voor een perfecte pasvorm te meten. Wij krijgen CAD tekeningen met nauwkeurige metingen voor elke orde. Goed-georganiseerd, en de verzendingen worden altijd geleverd op tijd zoals beloofd. Andere kuuroordtoebehoren zijn ook groot en de nieuwe producten zijn ook verbazend!

—— Mike Wayn

HOUD absoluut van hun dekking, hoogte - kwaliteit en pasvormen zoals een handschoen. Grote doende zaken met dit bedrijf! Heel wat kuuroord zijproducten om van, met goede tarifering te kiezen! De klantenservice en de mededeling door het het bestel- proces zijn uitstekend. En wij houden van Rick, DANKEN U!

—— Jim Buttler

GROTE PRODUCTEN, DE GROTE DIENST! Professinal en efficiënt. Met hun hulp, hebben wij meer dan 800 naar maat gemaakte dekking in onze markt, ook andere kuuroordtoebehoren geleverd!

—— De Baai van Nancy

Ik ben online Chatten Nu

Xleisure Limited

1 2 3 4
Xleisure Limited Xleisure Limited Xleisure Limited Xleisure Limited
Kantoor Toonzaal Productie Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : XLEISURE
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 500,000-1,000,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

 

     XLEISURE begon met de visie van het verstrekken van een brede waaier van gevarieerde hete de tontoebehoren van het kwaliteitskuuroord en het verhandelen, samen met de uitstekende dienst, aan concurrerende prijzen.

 

     Gebaseerd in Guangzhou China, wordt Xleisure gevestigd in de hub van Chinese kuuroord verwerkende industrie. Met de toewijding om kuuroordervaring te verbeteren, hebben wij diverse toebehoren ontwikkeld om aan de behoeften van elk kuuroordbedrijven, elke importeur en elke handelsberoeps te voldoen.

 

    Specifiek, is Xleisure hand geweest die de dekking van het hoogste kwaliteitskuuroord, hete tondekking naaien, zwemt kuuroorddekking sinds 2005.


    Wij zijn trots om de hoogste dekking van de kwaliteitsvervanging aan te passen en te leveren & kuuroorddekking voor allen te zwemmen maken en merken van kuuroorden van Europa, Australië, en Noord-Amerika enz.

 

    Door oude onderzoek & ontwikkeling, stringente duurzaamheidstests, hebben wij de heftoestellen van de kuuroorddekking, kuuroordleuningen, de bars van de kuuroordhanddoek, kuuroordbars en de toebehoren enz. van de kuuroordpartner geïntroduceerd. Alle toebehoren worden ontworpen om voor ruw openluchtweer en kuuroord in het bijzonder milieu te passen. Esthetisch en functioneel, zijn onze toebehoren de perfecte toevoeging aan kuuroorden en zwemmen kuuroorden!

 

     Alles dat ervaring verbetert van de kuuroord de hete ton is hier.
     Wij leveren niet alleen kuuroordtoebehoren, maar ook elegantie, openlucht het leven levensstijl en probleemloze ontspanning!

 

    China Xleisure Limited Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Xleisure Limited

Fax: 86-20-8968-1615

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)